WORK ACTION

8 t/m 15 juni 2024

We gaan kijken naar je business en naar jezelf.

Alleen voor business ondernemers, business babes!

Waar je vast loopt en welke blokkades en overtuigingen je nog heb.

We gaan samen met nog 10 onderneemsters kijken waar we elkaar kunnen ondersteunen en kunnen leren van en met elkaar. Vanuit verbinding en liefde voor elkaar. Samen! Nog meer flow in je business doordat je aan jezelf werkt. 

Business Support van Romana

Samen werken aan jouw business en eindelijk antwoord op belangrijke vragen als:

– Waar ben jij naar op zoek?

– Wat haal jij eruit?

– Waar loop jij in vast?

 

NU €850,- (excl. btw) i.p.v. €1897,-

Wat zit erin?

– Mijn team met een strippen kaart van 5 uur t.w.v. €603,- 

– 7 Overnachtingen

– Eten en drinken 

– Workshop Content Strategie door Debbie

– Fotoshoot door fotograaf Hanna

– Verrassings excursie 

  

Van 8 t/m 15 juni 2024

 

Plek voor max 10 personen 

Meld je hier aan:

 

Let op: Als je eenmaal boekt is het retreat non refundable. Je krijgt dus geen restitutie. Je kan in overleg een voucher krijgen voor een deelname aan een volgend gelijkwaardig retreat. Of je kan eventueel in overleg met mij je plekje afstaan aan een derde persoon. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annuleringsverzekering die dekking biedt voor de door je gewenste redenen van annulering. 

Business coaching van Romana

Je werkt niet alleen aan je bedrijf maar tevens ook aan jezelf. Tijdens het retreat maak jij kennis met jouw talenten en leer jij deze te gebruiken!

Ik wil jou ondersteunen in jouw proces. Jou inspireren en je passies weer tot leven wekken Je bent van harte welkom bij ons in Mallorca. Alles is te leren en elke dag is een nieuwe dag om weer een stap te zetten naar jezelf.

Fotograaf

Hi! Mijn naam is Hannah en ik heb een grote passie voor unieke fotografie.

Als fotografe weet ik als geen ander hoe je ideeën omzet tot prachtige beelden. Mijn doel is om jouw als persoon of jouw merk te laten stralen op de juiste manier met de juiste strategie. Bij mij krijg je geen standaard content, maar content met jouw eigen verhaal.

 

Wat is mijn fotografie stijl?

Ik werk graag met natuurlijke tinten en omgevingen. Ik houd niet van over the top, ik houd van puur en écht. Ik fotografeer graag in warme en moody kleuren. Naar mijn mening is iedereen een natural beauty, in welke zin dan ook. Ik leg dit graag vast en laat je dit ook graag zien.

Hi, ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 25 jaar ondernemer.

Ik ondersteun en inspireer ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen doen. En of het nou met je zielsmissie is of met hetgeen wat je gewoon ontzettend leuk vindt om te doen, wat je uiteindelijk wilt is middels je bedrijf het goede leven kunnen leiden. Ik help je daar graag bij. Zodat je plezier en voldoening voelt en tijd en energie overhoudt voor degenen die je lief zijn. 

Tijdens de Work Action verzorgd Debbie een Workshop Content Strategie.

Sfeer impressie

De afgelopen Work Action was zo fantastisch! Hier een kleine sfeer impressie van wat je kunt verwachten.