Wie is Romana?

"Romana is puur, authentiek, lief en warm!"

Het schijnt dat je mij al van mijlenver hoort. Ik begroet je uitbundig, dat hoort bij mij! Liefde geven is het mooiste wat er is. Ik heb door vallen en opstaan mezelf leren kennen. Zo ben ik erachter gekomen dat het niet erg is om anders te zijn. De buitenkant van onszelf is slechts een verpakking die we mogen omarmen als een cadeautje. Daar dacht ik jaren geleden wel anders over, toen ik onzeker was over mijn voorkomen. Ik werd gepest, ik wist niet goed wat ik wilde en wie ik was. Ik luisterde teveel naar de mening van anderen. Na een aantal jaar mezelf nét aan boven water te hebben gehouden, belandde ik toch in een burn-out.

Ik kreeg hulp en langzaam maar zeker ging mijn lichtje zachtjes weer schijnen. Ik begon te zien wie ik echt ben!

Nu woon ik binnenkort op Mallorca, samen met mijn partner Maikel. We organiseren retreats en ik leef echt mijn droom, mijn licht schijnt. Ik ben trots op mezelf! Koken is één van mijn grote passies. Als bij ons een retreat boekt, ga je absoluut van mijn kookkunsten genieten! Daarnaast zing ik graag en ben ik een echte entertainer.

In de 40 jaar dat ik nu leef, heb ik zoveel talentvolle mensen leren kennen. Nu is het tijd om talentvolle mensen te verbinden. Daar ligt mijn kracht. Met Romana & Friends wil ik jou voorstellen aan talentvolle mensen – mijn friends. Zij geven yogalessen, medidatie-oefeningen en organiseren andere activiteiten tijdens de retreats. Daarnaast geef ik tijdens de retreats readings, massages met kristallen op de zeven chakra’s en leg ik tarotkaarten. Ik help graag mensen zichzelf te leren zien. Kom jij zien wat er in jou zit? Tijdens het retreat maak jij kennis met jouw talenten en leer jij deze te gebruiken!

Ik wil jou ondersteunen in jouw proces. Jou inspireren en je passies weer tot leven wekken Je bent van harte welkom bij ons in Mallorca. Alles is te leren en elke dag is een nieuwe dag om weer een stap te zetten naar jezelf.