WAAROM RETREATS?

Romana heeft in haar leven zoveel inspirerende mensen leren kennen – hen bij elkaar brengen om nog meer mensen te inspireren leek haar geweldig.

Retreats van Romana & Friends begon als een spontaan idee van Romana om mensen te verbinden. Romana heeft in haar leven zoveel inspirerende mensen leren kennen – hen bij elkaar brengen om nog meer mensen te inspireren leek haar geweldig.

Onder leiding van Romana Zwang organiseert Romana & Friends meerdere retreats per jaar op Mallorca. Tijdens de retreat staat ‘werken aan jezelf’ centraal. Dit kan door middel van oefeningen in stilte, praatsessies, met elkaar of 1 op 1, maar ook leuke kookworkshops, muziekavonden en fietstochten. De retreats worden allesbehalve saai! Je zult na een aantal dagen terug naar huis keren met heel veel kennis over jezelf, antwoord op vragen en hele mooie herinneringen met leuke mensen op Mallorca.

Waarom Mallorca?

Romana is, nadat ze een burn-out kreeg, op zoek gegaan naar een plek waar ze rust kon vinden. Even weg van de drukte in Nederland. Ze kwam terecht in Mallorca en begon te werken in de toerismesector. Zo is ze haar hart verloren aan het vissersdorpje Porto Colom. De zonsopkomsten en -ondergangen zijn de mooiste die zij ooit heeft gezien, het geluid van de zee maakt het magisch. Ook zijn de mensen erg vriendelijk en gastvrij. Juist dat gevoel wil zij creëren tijdens haar retreats.

Supplementen en maaltijden

Tijdens de retreats kookt Romana geheel vegan en gezond. Ook aanvullende supplementen spelen een belangrijke rol tijdens jouw verblijf met Romana & Friends. De producten vullen de tekorten aan die je hebt ontwikkeld in je lichaam en zullen jou energieker doen voelen.

Of je nu dik, rond, gezond of slank bent, iedereen is welkom bij Romana & Friends. Wij kijken niet naar jouw huidige mentale of fysieke gesteldheid, maar naar jouw potentie. Je komt terecht in een warm bad waar niet geoordeeld wordt.

Veiligheid

Tijdens de retreats van Romana & Friends is veiligheid heel belangrijk. We spreken af dat iedereen mag zeggen wat hij voelt en dat alles wat er gezegd wordt, binnen de muren van het retreat blijft. Zo wordt jouw veiligheid en dat van de andere deelnemers gewaarborgd en zal het een onbeschrijflijk mooie ervaring worden. We leren allemaal van en met elkaar.