VISUALISATIE

Deze visualisatie heb ik onder een boom bij de Casa opgenomen.

We zaten bij de Casa onder de boom met een muziek box, de computer 2 telefoons en een parasol om de wind tegen te houden voor het geluid. Toen we begonnen begon de muziek Angel love van Aeoliah en drukte ik op de voice recorder en hoppa de visualisatie begon. Het gratis orkest van deze vogels deed gezellig mee. Wij merkte dat het steeds meer werd doordat het energie veld steeg en de vogels floten gezellig mee. Dus geen achtergrond muziek toegevoegd gewoon puur natuur en in the flow met de vogels.

Toekomstige IK

In de visualisatie neem ik je mee naar jou toekomstige IK en kijk en hoor wat die tegen jouw wil zeggen. Zorg dat als je de visualisatie gaat luisteren dat je geen afleidingen hebt van de buiten wereld en pak even 15 minuutjes voor jezelf.

Vogels

Hier een paar vogels die mee floten, een deelnemer had er een speciale App voor vandaar dat we weten wie er qua vogels bij waren. Roodborsttapuit, Nachtegaal, Merel, Graszanger, Cettis zanger, Rode wouw, Slechtvalk, Torenvalk, Tortelduif, Zwartkop, Veldleeuwerik, Hop, Bijeneter, Europeese kanari, Fytus, en de Audouins meeuw deze is zeer zeldzaam.

Wil je de vogel App downloaden om te kijken wat er in jouw tuin rond vliegt download dan BirdNET in de playstore of appstore.

Het nummer wat we op de achtergrond hebben staan op spotify en heet Angel love bij Aeoliah. 

Veel plezier met de visualisatie.

Liefs Romana

Kosten € 11,11

We werken samen met de boodschappenkast Zuidplas, waar een deel van het bedrag word gedoneerd naar hun.

De boodschappenkast is bedoeld voor de minima gezinnen die tussen wal en het schip raken, maar wel die hulp nodig hebben om rond te komen.

Maikel en Romana halen dan boodschappen. Denk bijv. aan toetjes of een chocolade repen voor de kinderen of limonade, ect.