THE SUN SHINES RETREAT MALLORCA

10 t/m 17 maart 2024

Waar ligt jouw sprankel? Waar ga jij van stralen? Het is tijd om het zonnetje in jou te laten schijnen en uit jouw comfortzone te stappen! Om aan jezelf te werken met creatieve en inspirerende activiteiten. Én dat in een gezellig huis op het prachtige eiland Mallorca, waar ik, Romana Zwang, jou warm verwelkom én ervoor zorg dat je de gehele week volledig kunt ontspannen. De retreat vindt plaats van 10 t/m 17 maart 2024. Op deze pagina vind je alle informatie.

Periode: 10 t/m 17 maart 2024

Ontdek de zon in jou!

Op het prachtige eiland Mallorca, in het rustige stadje Porto Colom, ben ik, Romana, jouw steun om de zon in jou te ontdekken. En geloof me, ik weet er alles van. Ik omarm mezelf nu als een open, warme en sprankelende vrouw. Maar jarenlang voelde ik me als hsp’er onzeker en zocht ik naar erkenning en waardering van anderen. Ik vond mezelf niets waard. Totdat lieve mensen om me heen mij het tegendeel lieten zien. Ik ontmoette zoveel talentvolle mensen en ontdekte dat we elkaar in onze kracht kunnen zetten. En wat is een betere gelegenheid om mensen met elkaar te verbinden dan een retreat? Een week lang op een prachtige locatie aan jezelf werken en de zon in jou naar boven halen, met alle steun, inspirerende activiteiten, oefeningen, ontspanning én heerlijke maaltijden en tussendoortjes die je nodig hebt. Wat wil je nog meer!

Laat de zon in jou stralen en go with the flow

De retreat geeft jou ruimte in je hoofd en lichaam. Zo sta je weer open voor nieuwe inspiratie. Zo ervaar je hoe het is om angst en verdriet te kunnen loslaten. Zo ontdek je hoe je je hooggevoeligheid kunt ervaren als een kracht. Zo wil je voortaan leven vanuit je hart, en genieten in het moment. Zo voel je die innerlijke sprankel én kom je in een heerlijke flow terecht. De zon in jou gaat stralen!

 

Algemeen

‘Op het prachtige eiland Mallorca ervaar je de zon, jouw sparkel, in jou’

Het leven loopt misschien niet zoals je wilt. Voel je je onzeker of heb je moeite om een verdriet los te laten? Wat als anderen je niet waarderen? Waarom ben precies jij nou ook weer hooggevoelig… Stop die gedachten. Jij verdient zoveel meer! Tijdens de The Sun Shines Retreat op Mallorca kom je tot rust, ontdek je jouw sprankel en gaat jouw prachtige lach stralen! 

Informatie

The Sun Shines Retreat Mallorca van 10 t/m 17 maart 2024
Het retreat vindt plaats in onze Casa Romana gelegen in Es Carritxo midden in de bergen. 8 Kilometer bij ons vandaan ligt het vissersdorpje Portocolom waar er mooie wandel routes zijn en heerlijke strandjes. Op zaterdag kom je om 17.00u aan en een week later vertrek je om 10.00u met een stralende lach op je leuke gezicht.

Wat kun je verwachten tijdens de retreat?
Elke ochtend starten we de dag rustig op met ontspannende yoga en meditatie. In de middag ligt het programma grotendeels open, het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

 

 • Er is volop gelegenheid om aan jezelf te werken in een prachtige en rustgevende omgeving
 • Inspirerende activiteiten en oefeningen geven je ruimte in je hoofd en lichaam waardoor je kunt loslaten, opladen, creatief denken, jezelf herontdekken en zo kom je weer in een heerlijke flow terecht
 • Activiteiten en oefeningen vertalen zich naar: praatsessies, ademhalingssessies, massages, relaxte yoga, mediatie, en meer!
 • Aan alles is gedacht: handdoeken, opgemaakte bedden, lekkere en gezonde maaltijden, ook zijn er heerlijke hapjes, drankjes en tussendoortjes
 • Je belandt in een warm huis en zal veel steun, begrip en herkenning ervaren van andere deelnemers
 • Je ontdekt het prachtige eiland Mallorca met mooie stranden en het rustige stadje Porto Colom met leuke restaurants, cafés en strandclubs

Wie is Romana & Friends?
Romana & Friends organiseert de retreat. Romana ben ik, een sprankelende vrouw met humor. Maar zo heb ik me niet altijd gevoeld. Door vallen en opstaan heb ik mezelf leren omarmen. Daarover zul je ongetwijfeld meer te weten komen, want ik ben een openboek en inspireer anderen graag met mijn verhaal. Ik voel me in de keuken helemaal op mijn plek en verbindt, met veel passie, talentvolle mensen met elkaar om ze in hun kracht te zetten. Ook werk ik samen met een aantal van deze talentvolle mensen, mijn Friends. Zij verzorgen diverse inspirerende activiteiten tijdens de retreat.

Mallorca & Porto Colom
The Sun Shines Retreat vindt plaats in een gezellig huis in het stadje Porto Colom, op het eiland Mallorca. Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in Spanje. Mallorca staat onder andere bekend om haar prachtige stranden, groene natuur en prachtige fiets- en wandelpaden. Purto Colom is een rustige plek met leuke restaurants, cafés en strandclubs.

Ontmoet elkaar via whatsappgroep
Als je je inschrijft, vraag ik je om een aantal persoonlijke vragen te beantwoorden. Op welk gebied je jezelf wilt ontwikkelen bijvoorbeeld. Op basis van deze vragen stel ik het flexibele programma van de retreat samen én maak ik een zorgvuldige slaapkamerindeling. Ben je benieuwd naar de andere deelnemers? Een week van tevoren maakt Romana & Friends een whatsappgroep aan waar iedereen zich aan elkaar kan voorstellen, inclusief de Friends. Wel zo leuk, toch? Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

De retreat is voor jou als je:

 • Tot rust wilt komen en meer vanuit je hart wilt leven
 • Aan jezelf wilt werken en beter in je vel wilt zitten
 • Angst of verdriet wilt loslaten
 • Je jouw hooggevoeligheid wilt ervaren als een kracht
 • Van inspirerende en creatieve activiteiten en oefeningen houdt
 • Een échte natuurliefhebber bent en van het prachtige Mallorca wilt genieten
 • Lekker wilt eten zonder je druk te hoeven maken over je gewicht of gezondheid

Retreat op maat
Ik zie wie jij bent, met jouw unieke karakter en talenten. Misschien heb jij de ene dag van de retreat behoefte aan een praatsessie en wil je de andere dag liever met een aantal deelnemers een lange fietstocht maken. Ik kijk naar ieder zijn behoeften en speel daarop in met flexibele dagprogramma’s. Een retreat op maat, kun je het dus eigenlijk wel noemen.

Romana & Friends
De retreat wordt georganiseerd door Romana & Friends. Ik, Romana, voelde me voor lange tijd in mijn leven onzeker. Ik ben vroeger gepest en dat deed wat met mijn zelfbeeld. Later had ik een druk leven waarin ik van alles probeerde waar te maken. Toch bleef ik met vragen: wat wilde ik nou écht? Wie ben ik? Omdat ik mezelf niets waard vond, zocht ik continu naar waardering en erkenning van anderen. Een burn-out kon ik niet voorkomen. Maar met vallen en opstaan leerde ik om mezelf te omarmen voor wie ik ben. Een sprankelende vrouw met humor, die volslank is, een ras entertainer, een warm en openboek, een échte horeca tijger maar ook hsp’er. Al vier jaar ben ik ervaringsexpert op het gebied van gezondheid en werk ik met de juiste voedingssupplementen. Én niet te vergeten: ik verbind talentvolle mensen met elkaar en zet ze in hun kracht. Zo ook mijn Friends, die tijdens de retreat verschillende activiteiten verzorgen.

Voor wie

Jouw identiteit in de hoofdrol

Wanneer weet je of The Sun Shines retreat écht een vakantie voor jou is? Allereerst natuurlijk als je simpelweg heerlijke kriebels voelt om mee te gaan. Iedereen is welkom (m/v/+).

Maar tijdens de week focussen we ook op bepaalde thema’s en vooral ook: jouw identiteit.

Boeken

Boek de retreat

Wil jij de zon in jou laten stralen? Dan hoef je alleen nog maar de retreat te boeken.
Je investering is € 1897,00 excl. vliegticket per persoon.

Inclusief;

 • 7 overnachtingen
 • 3 maaltijden per dag
 • Snacks
 • Wandelroute
 • Verassings sessie
 • Workshop met 1 van mijn Friends
 • Toeristenbelasting

Exclusief;

 • Vliegticket naar Palma de Mallorca
 • Vervoer vanaf Palma airpoort
 • Vlieg/Reis verzekering (is verplicht op Mallorca)
 • Extra behandelingen en Excursies
 • Vervoer vanaf Palma de Mallorca naar de locatie.

Lees even de algemene voorwaarden van Romana Zwang & FRIENDS voordat je verder gaat.

Alle deelnemers aan de retreat verdienen onze volledige aandacht én alle rust om aan zichzelf te werken. Dit kan Romana & Friends alleen waarmaken door een kleine groep van acht deelnemers toe te laten. Wacht daarom niet te lang met boeken. En geloof Romana (mij) maar, je zult jezelf voor lange tijd dankbaar zijn als je aan de retreat deelneemt.

Langer blijven?

Wil je je retreat nog een paar dagen verlengen bij ons in de B&B? Lees alles over onze B&B of informeer naar de mogelijkheden. Klik HIER »