Ik was bijna 50 toen ik de droom realiseerde die ik al een paar jaar had: ik startte mijn eigen bedrijf. Ik wist wat me te doen stond. Bewijzen dat je rond je 50ste zeker nog niet “te oud” bent om je dromen achterna te jagen en een succesvol bedrijf op te bouwen. Ik schreef me in bij de KVK als Virtual Assistent en startte mijn ondernemersreis.

Al vrij snel wist ik dat het VA-schap niet mijn eindstation was. Steeds vaker kwam ik in aanraking met vrouwen van rond de 50 die, net als ik destijds, het verlangen hadden om te gaan ondernemen, maar rondliepen met heel veel twijfels en vragen. Uit eigen ervaring wist ik hoe overweldigend en spannend het kon zijn om voor jezelf te beginnen. Dat het heel lastig was om zekerheden los te laten, je angsten te overwinnen en een goede basis neer te zetten voor je bedrijf. Meer en meer voelde ik dat ik deze vrouwen wilde helpen om deze hobbels stuk voor stuk te nemen, de antwoorden op hun vragen helder te krijgen en ze te begeleiden in het neerzetten van een stevige basis voor hun nieuwe bedrijf. Ik heb mijn bedrijf omgegooid en ben gestart met het begeleiden van deze mooie groep vrouwen.

 

Website: https://match-bs.nl/