Mary is een vrouw die midden in het leven staat. Moeder van 2 volwassen zonen en woont in Amersfoort. Voor Mary is haar leven een groot leerproces. Zelfacceptatie is het hoogst haalbare. Leren wil ze altijd blijven doen. Om zichzelf nog meer te leren kennen en de ander beter te begrijpen.

Mary is coach, verzorgd Acces bars, facilitator van workshops en trainingen waarbij ze gebruik maakt van de Maya wijsheid met SoulCollage® kaarten.

Deze methodes versterken je in je bewustzijnsproces en persoonlijke ontwikkeling. Met de collagekaarten visualiseer je jouw innerlijke wijsheid. Waar woorden vaak tekort schieten laten beelden precies zien wat er zich binnen in jou afspeelt.

Op een speelse creatieve manier laat ze je anders denken en kijken naar je leven. Ze leert je met humor en oprechte aandacht van een donkere naar een lichtere levensfase te gaan. Of welk gebied dat ook is, je werk, je relatie of je leven in het algemeen. Mary ondersteunt je om te durven kiezen voor een meer lichter, luchtiger en liefdevoller leven. Vooral door uit je hoofd en meer in je lijf te gaan. Te voelen wat je lijf te vertellen heeft en te luisteren naar de boodschappen die zij vaak door vage klachten aangeeft dat er iets niet klopt.
 
Mary haar motto is: “Het leven is te kort om spijt te krijgen van de dingen die je NIET hebt gedaan”.

Door haar liefdevolle aanpak kies jij voor een 100% JA in je leven.