Lana de Kievit heeft talloze start-ups geholpen bij het vinden van hun identiteit en stem voor langdurig succes. Een stevige basis neerzetten voor jouw bedrijf begint, volgens haar, met het verdiepen van je missie. Betekenis vinden in wat je doet, ofwel zin geven aan jouw leven, zodat je met jouw bedrijf een verschil kunt maken in de levens van anderen.

Wil jij met jouw bedrijf echt impact maken en een vervuld leven leiden? Lana helpt jou onder andere door meditatie weer terug in verbinding te komen met jezelf en jouw eigen unieke talenten te ontdekken, om deze vervolgens te verpakken en tot uiting te laten komen in een krachtig (merk)verhaal. Ze is een creatieve businesscoach die jou niet alleen op strategisch niveau adviseert, maar ook expertise in online marketing heeft en samen met haar team aan experts, websites, advertising, social media content, fotografie en video verzorgd.

Vanaf mei 2024 organiseert ze het Connect & Create Content Retreat op Mallorca. Dit retreat is voor ondernemers die de behoefte voelen om even te ontsnappen aan de drukte en de alledaagse activiteiten, om te reflecteren of jouw bedrijf (nog wel) een weerspiegeling is van jouw unieke talenten en hoe je jouw potentieel nog meer kunt vrijlaten. Vanuit verbinding gaan we jouw creatiekracht activeren en je begeleiden om de volgende stap te zetten in zowel je persoonlijke leven als je bedrijf, terwijl je geniet van de zon, de natuur, heerlijk eten en het gezelschap van gelijkgestemden.

Bekijk voor meer info: www.lanadekievit.com