Karina, die samen met haar partner Eric al heel wat jaartjes samen zijn, zijn 2 bonken gezelligheid! Bij hun thuis is het altijd een dolle boel! Zowel Eric als Karina kennen Romana van haar entertainment werk.

Karina biedt mensen hulp bij het lekkerder in hun vel zitten. Ze wil ze hun eigen hart en ziel weer laten ervaren om zo ‘het lichtje in zichzelf’ weer te laten schijnen. Zij ervaren daarna weer meer innerlijke liefde, plezier en verbinding. Zo krijgen ze weer meer zelfvertrouwen en hebben ze lekker weer even dat kinderlijke gevoel van verwondering.

Karina kan heel makkelijk met anderen meevoelen en dit verwoorden om zo als spiegel te fungeren. Ze leert hen op een creatieve en intuïtieve manier om bewuster te worden van zichzelf. Van hun lijf, energie, emoties en gedachten.

Haar klanten hebben vaak, net als zij, een of meerdere traumatische situaties meegemaakt, die hun leven veranderde. Zij helpt mensen, die na een verandering dóór willen, maar niet weten hoe, handvatten om weer net een stapje verder te komen in hun eigen proces. Ze biedt een afwisselend aanbod aan healing, Lenormandkaarten -en creatieve  workshops met gebruik van kleur.

Voor persoonlijke -en intuïtieve ontwikkeling, gecombineerd met een flinke dosis nuchterheid en Rotterdamse humor, moét je bij haar zijn. Samen met Romana heeft ze ook een leuk team opgebouwd in Nederland en zijn ze echte vriendinnen en soulsisters geworden door dik en dun.