Het is mijn passie om mensen te helpen hun eigen unieke zelf te omarmen, zichzelf en elkaar beter te begrijpen voor meer connectie, compassie en geluk, professioneel alsook in het privé leven.

Als relatietherapeut heb ik een frisse blik op de liefde en de liefdesrelaties.

Mijn visie is liefdevol zijn, het beste uit jezelf halen en bijdragen aan de samenleving. Dit zijn voor mij belangrijke waarden waar ik naar streef. Een voorwaarde om dit te kunnen is bewustzijn, persoonlijke en professionele groei alsook kansen grijpen of maken. Zo sta ik in het leven en in mijn werk. 

Samen werken aan een resultaat, bijdragen aan de doelstellingen en gebruik maken van verschillen is waar ik blij van word.

Kenmerkend voor mij is mijn positieve inborst, daadkracht en open mind. Mijn kracht zit in de ontmoeting want ik ben op mijn best in afstemming met jou.