Eliza woont samen met Bjorn en hun 2 katten in Leidschenveen. Zij is de drijvende kracht achter Eliza HSP Coach en daarnaast geeft ze ook (persoonlijke) Yin en Restorative yogalessen. Nadat zij jarenlang met een masker op over haar grenzen bleef gaan, ontdekte ze na 11 jaar bij de politie te hebben gewerkt en een burnout dat ze het roer om ‘moest’ gooien. Ze wilde haar (hoog)sensitiviteit meer omarmen en daarmee zichzelf helemaal accepteren zoals ze is. Dat is dan ook haar missie:

Ze helpt ondernemende hoogsensitieve pleasers en perfectionisten beter hun grenzen te bepalen. Ervaar meer rust en vergroot je persoonlijk leiderschap. Dare to be sensitive! Eliza heeft hiervoor een methode ontwikkeld: Meer rust en zelfvertrouwen dankzij de GEZIEN®-methode: Ik zie jou en zorg ervoor dat jij jezelf ook gaat zien. Haar klanten beschrijven haar als: toegankelijk, enthousiast, openhartig, gevoel voor humor, luchtig en betrokken.

Tijdens Romana’s Retreats geeft ze graag inspirerende HSP workshops of vergroot je lichaamsbewustzijn bij haar ontspannen yogalessen.