Hola my Sweety’s,

Op 23 november 2024 is de tweede editie van mijn event: Romana’s One Day Mallorca Experience en ik heb er al zoveel zin in! Na de super succesvolle eerste editie afgelopen maart gaan we lekker door in de flow. De One Day Retreat geeft jou hét Mallorca gevoel in Nederland. 1f31e.png

Kan jij in november wel wat positieve vibes gebruiken of wil je weten wat ik heb gedaan om uit mijn burn out te komen?

Heb je zin in een leuke dag die je inspireert om jouw doelen en dromen waar te maken, waardoor je hart weer sneller gaat kloppen en je weer zin krijgt in nieuwe dingen?

Dan ben jij van harte welkom op 23 november!

Laat je deze dag verwennen en ervaar wat wij, Romana en friends, jou allemaal bieden.

Ontspanning en inspanning, terwijl je tegelijkertijd zere kaken hebt van het lachen.

Je ontmoet mijn netwerk van business coaches, therapeuten, entertainers, noem het maar op.

Ben jij klaar voor inspiratie, netwerken en heel veel groei voor je business maar ook op persoonlijk vlak? Meld je dan snel aan voor Romana’s One Day Mallorca Retreat.

 

Ben je benieuwd waar en wanneer het event zal plaatsnemen?

1f3e8.png Locatie: Van der Valk Schiedam

1f570.png Tijd: van 10:00-18:00 uur

 

Hier alvast een kleine sneak peek in het programma:

10:00 uur | Zaal open

11:00 uur | Starten we de presentie met Inspiratie over Romana

12:00 uur | Verrassing

13:00 uur | Lunch buffet

14:00 uur | Romana 11 doelen inspiratie

15:00 uur | Surprise act – Laat je verrassen

17:00 uur | DJ Kenny Red

18:00 uur | Einde

Kom gezellig netwerken, wordt gezien, ontvang liefde, gezelligheid en heel veel lachen. Laat de eenzaamheid van je weg vallen want je hoeft niet allen je business runnen.

Misschien sluit jij je aan als friend of wil je hen ontmoeten om te kijken of 1 van hun programma’s interessant voor jou zijn. (Je vindt mijn vrienden op mijn website of ontmoet hen in mijn casa op Mallorca, waar zij hun specifieke talent met jou delen).

Je ontspant met gezellige muziek, je lacht tijdens een show, wat nog net geen cabaret is, je hebt een heerlijke lunch en hebt ruim gelegenheid om mijn friends te ontmoeten om te horen/zien/ervaren hoe zij te werk gaan.

We creëren verwen momenten en laten zien hoe mensen dit in hun eigen leven kunnen creëren. Lekker eten, leuke locatie, wegnemen van de obstakels in je leven… met behulp van friends.

Sfeer impressie van de One Day Retreat (door Diamond Vision Media)

Ik deel met jou mijn netwerk (van cabaret tot aan een business coach) omdat ik geloof in de kracht van samen elkaar versterken. Delen, want dat vermenigvuldigt.

En je hoef niet bang te zijn voor concurrentie, want mensen gaan aan op jouw energie en jouw talenten. Je kunt kennis maken met mijn netwerk en wie weet kan het jou ook verder helpen.

Het gevoel wat ik je mee wil geven is de gezelligheid en de warmte van ons op Mallorca, tijdens een compleet verzorgde dag in Nederland.

Heb jij een bedrijf? Dan kan je je ook presenteren op het event stuur mij dan een dm.

Ik zie je heel graag in Schiedam op 23 november!

Bestel je ticket want VOL = VOL

Besitos 1f48b.png Romana

Let op: Als je eenmaal boekt is het retreat non refundable. Je krijgt dus geen restitutie. Je kan in overleg een voucher krijgen voor een deelname aan een volgend gelijkwaardig retreat. Of je kan eventueel in overleg met mij je plekje afstaan aan een derde persoon. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annuleringsverzekering die dekking biedt voor de door je gewenste redenen van annulering.