MALLORCA

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen – een eilandengroep van Spanje. Palma is de hoofdstad van Mallorca en ook de grootste stad van het eiland. Mallorca beschikt over mooie stranden, veel uitgaansgelegenheden en prachtige fiets- en wandelpaden.

Porto Colom

Porto Colom ligt aan de Oostkust van Mallorca. Het is een rustig stadje dat nog niet ontdekt is door de meeste toeristen. Je vindt er leuke restaurants, cafés en strandclubs. Porto Colom is vernoemd naar Christopher Colombus. Hij beweerde dat hij in de stad geboren was, maar hier is geen bewijs voor gevonden.

La Casa

Het huis ligt gelegen in Es Carritxo midden in het bos en berg gebied net buiten de kustlijn. PortoColom en Cala d’Or liggen ongeveer 10 kilometer bij ons vandaan. De prachtige baaien, het fijne zandstrand en de groene omgeving maken de badplaats tot een oase van rust en ontspanning. Het huis heeft 3 slaapkamers waarvan 2 suites met de bad-douche-toilet. 1 slaapkamer met douche-toilet. Buiten zwembad, een grote tuin, ook voorzien van een terras met barbecue.