Happy Reviews

“Romana laat zien dat, ongeacht wat je mee hebt gemaakt, het leven een feestje is.”

Dag lieve Romana , ik heb jou webinars gevolgd , wat was het leuk om te zien hoe jij gegroeid bent💪 . Het was heel duidelijk en mooi dat je met sommige voorbeelden het klein houd, om dingen te veranderen in het leven .
Ik vind het knap van jou 🙌, wat ben jij goed bezig . Knuffels en liefs Terry🌸

Terry

Wat heb ik genoten van Romana’s eerste event! Het was een dag met mooie mensen elk met prachtige verhalen. Het programma was a la Romana ‘go with the flow’ en vol verrassingen plus kadootjes! Vergeet de tranen en de lach momenten niet want ik heb zo gelachen dat ik buikpijn kreeg. Romana heeft weer eens laten zien hoe zij mensen met elkaar weet te verbinden en de verhalen over deelnemers aan haar retreats maken nieuwsgierig om te willen deelnemen want het waren stuk voor stuk verhalen van mensen die zijn getransformeerd dus mooier kan je het niet krijgen. Prachtig gedaan Romana! Op naar de volgende op 23 november!

- Ivete Brito Silva

Ik heb het genoegen gehad om met Romana samen te werken en deels meegedaan aan het programma. Dit is een cadeau aan jezelf en de inzichten die je krijgt dus dat wilde ik eventjes kwijt lieve mensen.

- Chico Cicek

Romana is een échte lieverd en nog zoveel meer dan dat alleen. Zij gunt het iedereen om te stralen en met plezier door het leven te gaan. Als geen ander kan ze mensen laten lachen en je op een luchtige manier inspireren om meer van het leven te genieten en om te gaan doen waar je blij van wordt. Ze haalt het beste in je naar boven en geeft een liefdevolle schop onder je kont, zodat je stappen gaat ondernemen die je dichterbij je verlangens brengen.

Je kunt Romana zien als een motivator. Ze onderwijst vanuit een bak levenservaring, maar ook haar spirituele gaven zet ze in om jou in je kracht te zetten. 

Ik heb een aantal keer een kaart Reading bij Romana gedaan en elke keer weer gaf het me zowel helderheid als kracht om weer de juiste richting in te slaan. 

8 maart organiseert Romana haar event en het beloofd een groot feest te worden. Een dag met veel gezelligheid, plezier en bovenal een dag waarin iedereen mag stralen.

Weetje, het is soms allemaal al zwaar genoeg en dat terwijl het leven eigenlijk een feestje is. We mogen dansen, zingen, gewoon zijn en genieten. Met haar sprankelende persoonlijkheid gaat ze je ook zeker weten inspireren om gewoon meer schijt te hebben en je niet te laten tegenhouden om te doen wat je echt leuk vind.

- Lana Kievit

Ik zat al tijden niet zo lekker in mijn vel. Toen ik de advertentie van het vrouwen retreat zag sprak mij dat enorm aan, ik hoefde niet lang na te denken en boekte.
Paar weken daarna werd ik met open armen ontvangen in de prachtige casa bij Romana. Zij is een geweldige gastvrouw, kan heerlijk koken, echt een krachtige vrouw vol humor. Romana en haar friends (coaches) creëren een veilige sfeer waarin iedereen zichzelf mag/kan zijn. Door inspirerende opdrachten wordt lief en leed gedeeld met elkaar. Er ontstaat hierdoor echte verbinding in de groep en zelfs mooie vriendschappen.
Een week later stap ik stralend weer in het vliegtuig op weg naar huis. En kijk ik met een grote glimlach op mijn gezicht terug op deze geweldige ervaring❤️

- Cindy O'Bryan

Romana, wat een prachtige, liefdevolle en inspirerende vrouw ben jij. Nog geen drie weken geleden kwam ik je tegen op instagram. De 3 daagse challenge die mijn vuur voor mijn eigen doelen, maar vooral het vertrouwen in loslaten weer aanwakkerde. Wij raakte samen aan de praat en hadden meteen een klik. Alsof ik mijn tweelingzus tegenkwam. Wij besloten krachten te bundelen en jij nodigde mij uit voor jouw retreat in Nederland. Ik mocht tijdens jouw retreat eind januari een visionboard workshop faciliteren. Wat een prachtige groep vrouwen heb jij bij elkaar gebracht. Daarnaast voelde ik de warmte en liefde. Jij hebt oog voor iedereen, je mag er zijn zoals je bent en het voelt als thuiskomen. Zo heb ik mijn samenwerking met jou ervaren. Ik heb genoten van de workshop die ik gaf, maar vooral ook van de aanvullingen die jij daarbij gaf zodat de dames de inzichten nog meer konden integreren. Een liefdevolle spiegel voorhouden daar ben jij goed in. Dankjewel voor wie je bent! Ik kijk uit naar onze samenwerking(en) in de toekomst. Ik voelde mij gedragen. Dankjewel daarvoor ❤️

- Inasja Wijdekop

Wauw! Romana verzorgt het retreate vol passie en liefde. Dat is voelbaar en te zien in de manier waarop zij alle deelnemers in een individueel en persoonlijk stuk weet aan te spreken en wakker te maken. Waarbij ook als groep er zich een eenheid vormt. Dat is de kracht van Romana, zij ziet precies wat en wanneer het nodig is om de diepte in te gaan, dat is een gave. Een heel bijzondere week waarbij alle deelnemers precies dat gene ontvangen waarmee kan worden doorgepakt ook na het retreat. Lief, authentiek. Echt kunnen ontspannen, veel inzichten en mooie ervaringen rijker geworden. Prachtig gewoon!

- Suzanne Wevers

Het was echt fantastisch, heb enorm genoten van alles en iedereen, wat een prachtige mooie mensen waren er allemaal♥️🙏

- Dominque

Bedankt voor de gezellige en inspirerende dag. Je bent een toppertje.

- Patricia

Ook ik heb genoten van vandaag. Een dag met een lach en een traan, ook gieren met de gekke bingo. Uit mijn comfortzone stappen (voornamelijk qua bingo en polonaise 🤣🤦‍♀️) en vooral leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten. Al met al een topdag. ❤️ Romana dank je wel en goed gedaan. 😘❤️👍

-

Ik vond het geweldig. Allemaal onwijs bedankt. Wij hebben genoten. Romana het was weer top. Op naar manjana

-

Superbedankt voor alles.💋💋💋 Was een geweldige dagen met hele bijzondere mensen en superblij dat ik mijn verhaal mocht vertellen❤️❤️❤️.. en speciaal dank aan Romana nogmaals dat ik mocht deelnemen😘😘

-

Lieverd, wauw wat een dag! Ik mag alles echt even laten bezinken, Romana, nog 1000x dank lieverd voor alles wat je al hebt gedaan voor me en mogelijk hebt gemaakt. Het was een heerlijke dag! Goed dat je tissues mee had 😉 en vrouw wat heb ik gelachen 💫. Het was een top dag, lekkere flow en super fijne verbinding

- Janine Bakkens

Wauw Romana, je hebt voor veel vrouwen een prachtige opening gemaakt naar een nieuwe dimensie 😘

- Janine Bakkens

Dankjewel powervrouw! Ga heel goed op je energie.

- Hannah

Een ervaring die ik iedereen wel zou gunnen! Romana is zo iemand bij wie je graag in de buurt wil zijn omdat ze alles net een beetje lichter, vrolijker en mooier maakt. Daarnaast weet ze je echter ook uit te dagen om de verdieping in te gaan en eerlijk tegen jezelf te zijn.
Voor mij was de week in Mallorca afgelopen oktober de perfecte combinatie van verdieping door rake vragen en opdrachten, en luchtige en gezellige momenten. De locatie is prachtig en Romana heeft met haar lieve, innemende, vrolijke karakter, de gave om een veilige sfeer te creëren waarin je helemaal jezelf durft te zijn. Hierdoor ontstonden er bij ons in de groep ook al snel een mooie open en intieme sfeer waar ook hele mooie waardevolle gesprekken in zijn ontstaan.
Ook kan ze ontzettend goed koken, zelfs met mijn ingewikkelde dieetwensen wist ze rekening te houden en iets heerlijks te serveren. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik ben heel blij met alle inzichten, fijne gesprekken met mooie mensen en nieuwe herinneringen die ik meeneem, en dankbaar dat ik mezelf deze ervaring gegund heb.

- Laura Keus

Flow lijkt wel Romana Zwang’s tweede naam, zo natuurlijk belichaamt zij dit. Ze beschikt over een uitzonderlijk organisatietalent en heeft een enorm groot hart. Haar vermogen om mensen met elkaar te verbinden en hen diep te raken met haar liefdevolle benadering is opmerkelijk! Haar mini-retraite was werkelijk een geschenk; een perfecte mix van haar unieke persoonlijkheid, de aanwezigheid van prachtige deelnemers, inspirerende workshops en heerlijk eten. Het was absoluut een onvergetelijke ervaring!

- Ivete Brito Silva

Mijn eerste ervaring met een retreat. En wat een fijne, mooie, en leerzame ervaring was dat zeg! Ik ben dankbaar voor deze fijne ervaring en dankbaar voor de mooie mensen die ik daar heb mogen ontmoeten 🙏🏽🍀 Ons verblijf was volledig verzorgd. We hoefden daardoor helemaal nergens aan te denken en hoefden alleen maar DAAR te zijn. Een cadeautje voor het leven 💕 💝

- Bjorn Kasandikromo

Afgelopen weekend werdt ik mee genomen door me vriendin om een retreat weekend in te gaan. Even los koppelen van het thuis front. 

Het was een heerlijk thuis, met sauna en al. Bij binnen komst werden we ophartig ontvangen door romana, wat een lieverd.😇❤️😍

1 groot warm lief hart❤️ onwijs zorgzaam, dat heeft zich geuit in al het lekkere eten wat ze voor de gehele groep steeds maakte. Ook steeds de vraag hoe het met je gaat vond k erg liefdevol. De verbinden is al vrij snel in zo een setting. Samen met elkaar op een retreat.   Ik heb het als onwijs fijn ervaren. En ik kijk er met een grote hlimlach op terug. ❤️😍 dankjewel voor de verzorging om dit weekend mogelijk te maken voor mij. 🙏🏻

- Daisy Blijenberg

Wauw…🙏❤ Wat een Fantastisch, Intens en Heerlijke Retreat Week heb ik mogen ervaren afgelopen week op het mooie, groene en zonnige eiland Mallorca☀️🏝 Dankbaar voor prachtige sessies met Romana, haar liefdevolle aandacht, zorgzaamheid en haar overheerlijke maaltijden. Super verwend door een op en top gastvrouw!!
Deze Retreat week is echt een aanrader voor iedereen, die verandering wil in zijn of haar leven en bereidt is naar zichzelf te kijken om een liefdevolle reis naar binnen te maken! No nonsense, gewoon onder goede begeleiding kijken naar wat er nog gezien, gehoord en erkend mag worden. Pak jij ook die kans om echt jouw hartsverlangen te leven?

- Carry Bloetjes

Lieve Romana.

Wat ben jij toch een ontzettend mooi mens. Met al je krachten. Je positieve insteling, je luisterd oor, en je raad waar nodig en waar om gevraagd word. Je ben lief en durf tegelijk ook je zwakheden te laten zien want niet alles is altijd maar leuk. En dat maakt jou tot Romana in de flow naar Manjana.

Ik heb met al mijn emoties genoten van afgelopen  retreat weekend en van je heerlijke  B&B op Mellorca

Ik hoop je snel weer te zien. Dikke besso en go with the flow

Liefs Nathalie 💋💖

- Nathalie