FAQ (Veel gestelde vragen)

Wie zijn de Friends van Romana & Friends?

De Friends zijn talentvolle mensen die Romana, ik, in mijn leven heb ontmoet. Deze mensen verzorgen onder andere een aantal activiteiten gedurende de retreats georganiseerd door Romana & Friends.

Wat is de precieze locatie van de retreat op Mallorca?

Romana & Friends wil de exacte locatie nog even als verrassing houden, maar ik kan wel vertellen dat je in een prachtig huis overnacht in het rustige stadje Porto Colom, op het prachtige eiland Mallorca.

Kan ik een auto huren op Mallorca?

Dat is zeker mogelijk.

Auto huren bij Bennasar in Portocolom: https://rentacarbennasar.webcar.rent

Rent a car Bennasar is al 50 jaar een familie bedrijf in Portocolom dat generatie op generatie auto’s verhuurd en verkoopt op het mooie eiland. Met hun vriendelijke service en de Spaanse gezelligheid is het altijd goed geregeld hier bij Marga en haar zus Maria van rent a car Bennasar.

Kan ik de groep van tevoren ontmoeten?

Een week vóór aankomst bij de retreat wordt er een whatsappgroep aangemaakt waarin elke deelnemer, Romana én de Friends worden toegevoegd. Dan is er nog voldoende tijd om kennis met elkaar te maken, en om bijvoorbeeld afspraken te maken om samen te reizen of een auto te huren.

Met hoeveel mensen slaap je op een kamer?

In het huis zijn beperkte kamers beschikbaar. Aan de hand van de vragenlijst die je tijdens het boeken invult, deel ik daarom telkens twee mensen in op één slaapkamer. Zo heb je gelijk een maatje om je ervaring mee te delen!

Ik ben vegan of heb een allergie, hoe zit het met het eten?

Daar hoef je je absoluut geen zorgen over te maken als je dit na het boeken aangeeft. Romana & Friends biedt daarbij gedurende de retreat een ruime keuze aan lekker en gezond voedsel.

Staat je vraag hier niet tussen?

Indien je nog een vraag hebt die hier niet vermeld staat dan kun je me bellen06 – 24 74 07 14